ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ НА СНОУБОРД

Порадуйте близьких приємним і незвичайним подарунком.

Подарунковий сертифікат на виготовлення індивідуального сноуборду від Holy Wood Boards – це відмінний подарунок для фанатів сноубордингу та любителів унікальних речей.

Цей подарунок не залишить байдужою жодну людину. Щасливчик, який отримав даний презент буде мати можливість втілити всі свої фантазії в реальність, створивши для себе унікальний виріб, що не має аналогів в світі та розрахований під індивідуальні параметри з унікальною графікою.

Якщо ви хочете закріпити вашу дружбу, побалувати другу половинку або порадувати шефа на його ювілей, подарунковий сертифікат від Holy Wood Boards буде ідеальним вибором для цього!

11,000.0013,000.00

Що входить у вартість подарункового сертифіката:

  • Розрахунок і створення індивідуального сноуборду відштовхуючись від антропометричних даних одержувача і його індивідуальних побажань;
  • Створення унікальної графіки з огляду на всі побажання одержувача.

Які види сертифікатів ми пропонуємо:

  • ПІДКОРЮВАЧ ТРАС І ПАРКІВ включає в себе створення сноуборду наступних стилів: Street/Urban/Jib, Freestyle, All mountain і проміжних стилів;
  • ФРІРАЙДЕР ДО МОЗКУ КОСТЕЙ включає в себе створення сноуборду наступних напрямків: Freeride, Powder. За бажанням можна створити сноуборд вищезгаданими стилями.

 

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО СТИЛІ СНОУБОРДІВ

 

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО СТВОРЕННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ СНОУБОРДІВ

 

 

Цены на сертификаты

Покоритель трасс и парков – 11000 грн., Фрирайдер до мозга костей – 13000 грн.